Уже маємо результати досліджень лабораторного центру за добу. На сьогодні в області +16 нових випадків інфікування: місто Черкаси - 9, Золотоніський район - 1, Золотоноша-2, Корсунь Шевченківський район - 2, Канів-1, Черкаський район-1.

470a7165d133f09ba1e1b5339c817fd6

Про це повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

На стаціонарному лікуванні станом на сьогодні перебуває 18 пацієнтів, 49 осіб лікуються вдома під наглядом сімейних лікарів. Але у тяжкому стані 7 черкащан, 1 пацієнт підключений до апарату штучної вентиляції легень.

На жаль, сьогодні помер черкасець, інфікований на коронавірус. 34-річний священнослужитель протоієрей УПЦ (МП) Діонісій Грунін на початку червня був госпіталізований у Черкаську міську інфекційну лікарню із пневмонією. Чоловіка врятувати не вдалося. Контактні особи встановлені, проводиться дослідження. В ОДА приносять співчуття рідним та близьким.

Сьогодні почали діяти нові послаблення карантину: можна перебувати у приміщеннях закладів громадського харчування, дозволене проведення релігійних заходів у приміщенні за умови перебування не більше 1 особи на 5 кв м, поновлюється внутрішнє авіаційне сполучення.

«Як бачимо, останні події краще за слова демонструють, що інфекція є, і її контагіозність, тобто поширення, залишається високою. Не нехтуйте засобами захисту, тепла погода вводить в оману, але загроза є! Бережіть себе та близьких!» – закликає Роман Боднар.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 язон 06.06.2020 12:34
Цитую та ну:
В этот фейковирус ещё кто-то продолжает верить и читать сводки?

Вы правы. Земля плоская - это каждому дураку очевидно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 та ну 06.06.2020 09:27
В этот фейковирус ещё кто-то продолжает верить и читать сводки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100