Після виявлення вірусу в родині та безпосередньо в одного із працівників компанії Укртелеком в м. Черкаси було проведено понад п’ятдесят тестів серед співробітників, які могли мати ймовірний контакт з ним. До тестування були залучені як державні, так і приватні лабораторії.

107463-1_large

Про це повідомляє пресслужба ПАТ «Укртелеком».

У 19 колег тест дав позитивний результат. Абсолютна більшість з них не має симптомів захворювання. Один співробітник перебуває у лікарні, отримуючи необхідне лікування. У робочих приміщеннях проводиться дезінфекція, карантинні заходи посилено, всіх працівників переведено на віддалену роботу.

Наразі в приміщенні працює тільки технічна зміна, яка забезпечує роботу обладнання для безперебійного надання всіх телекомпослуг клієнтам компанії. Зазначена ситуація не вплинула на надання телекомпослуг абонентам Укртелекому в Черкасах та області.

Керівництво компанії підтримує постійний контакт з співробітниками з позитивним результатом з метою впевненості у забезпеченні їх необхідною медичною допомогою.

Укртелеком був у дієвому контакті з відповідні державними органами, отримуючи від них необхідну підтримку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Зінченко 27.06.2020 07:56
самовільно підключили абонномер, а тепер деруть плату за користування хоча за місяць не зроблено жодного дзвінка з цього номера. дістатись прийому в офісі неможливо- все списують на коронавірус, а грошики справно нараховують...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Черкасчанин 26.06.2020 23:38
Сколько еще заболевших нужно,чтобі до #простогонарида дошло?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100