реклама

реклама

Шестеро людей інфіковані коронавірусною інфекцією у школі активної реабілітації людей з інвалідністю Смілянської міськрайонної благодійної організації «Коло друзів».

22228409_1540582136023484_2510880037208781768_n

Про це «Прочерку» повідомила керівниця обласного лабораторного центру МОЗ України Людмила Кравченко.

За інформацією голови Смілянської РДА Валерії Бандурко, всі інфіковані – підопічні благодійної організації, розташованої на території села Костянтинівка. У 21 особи, які з ними контактували, взято біологічні матеріали для ПЛР-тестування. Хворі і контактні особи самоізолювалися. Станом на сьогоднішній ранок стан інфікованих задовільний, клінічних проявів вірусної інфекції в них немає.

За фактом інфікування підопічних «школи активної реабілітації людей з інвіладністю» терміново проведено засідання районної комісії ТЕБ та НС. Керівникові благодійної організації доручено забезпечити дотримання встановлених вимог до самоізоляції інфікованих і контактних осіб. Обслуговуючий персонал вирішено забезпечити засобами захисту (медичні маски, рукавички, медичні одноразові халати) та укласти угоду на утилізацію використаних засобів захисту. Територію та будівлю забезпечити інформаційними написами «Карантин».

Керівництво сільради проведе інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення через засоби масової інформації, соціальні мережі та інші канали інформації щодо важливості дотримання протиепідемічних заходів.

Фото - з фейсбук-сторінки благодійної організації

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100