реклама

реклама

Пов’язати інфікування коронавірусом черкаського лікаря-хірурга Олега Гайди з професійною діяльністю неможливо через брак доказів. Таке рішення ухвалила сьогодні комісія з Держпраці під час чергового засідання. Про це Суспільному розповів син померлого Ігор Гайда, пише suspilne.media

Зі слів сина, представниця фонду, який займається виплатою допомоги у таких випадках, затягує розслідування. На засідання пресу не пустили.

a4fc0922f30e5930

Після годинного обговорення комісія ухвалила рішення про брак доказів, розповіла очільниця закладу, де працював лікар-хірург Оксана Коваленко. Однак, каже вона, усю необхідну документацію зі своєї сторони надали.

Представниця фонду Ірина Данилова відповідати на запитання журналістів відмовилася.

Син померлого лікаря Ігор Гайда висловив думку про те, що комісія сподівається, що у нього не вистачить витримки досягти мети:

"Можливо вони надіються на те, що у мене не хватить витримки це пройти. Але це питання принципу. Це мій батько, в мене лишилася мама, якщо треба, я буду іти до кінця", – зазначив Ігор Гайда.

Наступне засідання призначили на 21 липня. Тоді комісія має ухвалити остаточне рішення.

Що відомо

Олег Гайда помер 30-го червня через ускладнення від коронавірусної хвороби. Про це розповів директор департаменту охорони здоров'я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Оксана 20.07.2020 11:07
Цитую Бувший:
а якась хвойда з корумпованої держпраці доводить незрозуміле протилежне
Протилежно доводить представниця Фонду соц.страхування від нещасних випадків Ірина Данилова. Саме Фонд має виплачувати компенсацію родині
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Аналітик 17.07.2020 17:25
Лікаря щиро жаль.Може надана документація не зовсім якісна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Олександр 17.07.2020 14:40
Мерзкие твари и взяточники. Олегу Михайловичу вечная память.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Бувший 17.07.2020 14:00
Хоча б засоромились з такою ганьбою, два брати життя поклали заради життя і здоровья людей, а якась хвойда з корумпованої держпраці доводить незрозуміле протилежне, ніби він в нічному клубі на гульках найшов цю хворобу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100