реклама
Sucurity Police

реклама

1 537 жителів Черкащини вже перехворіли на коронавірусну інфекцію. Лише за останню добу одужали 6 осіб. Про це у ході брифінгу повідомила начальниця обласного управління охорони здоров’я Лариса Кошова.

DSC_0450

Загалом станом на 14 вересня підтвердили діагноз коронавірусного захворювання у 2 579 жителів області. Нині отримують лікування та перебувають під наглядом сімейних лікарів 998 черкащан. З них на стаціонарному лікуванні – 123 особи, відзначає посадовиця. Ще 43 особи мають підозру на COVID-19.

– Нині в обласній лікарні лікування отримують 22 особи з підтвердженим діагнозом, 15 – з підозрою, Уманській міській – 8 з підтвердженим, а 12 – з підозрою, у Шполянській багатопрофільній – 12 підтверджених пацієнтів, один – з підозрою, Черкаській ЦРЛ – 19 та два відповідно, Золотоніській – 19 та 4, Маньківській – 9 осіб з підозрою на коронавірусну хворобу, – розповідає Лариса Кошова. – Зважаючи на те, що нині наповненість ліжок у закладах охорони здоров’я становить 52,5 % управління підготувало лист на МОЗ щодо включення двох лікарень до першої хвилі. Зокрема Корсунь-Шевченківську ЦРЛ та Черкаську першу міську лікарню. Сьогодні ж після перерви частково відновила роботу інфекційна лікарня. Тут є 18 ліжок для пацієнтів.

На жаль, від ускладнень коронавірусної інфекції померла 43 особи, зокрема – 1 мед. працівник. Летальність від цієї хвороби становить 1,7%, показник смертності – 3,5 на 100 тис. населення.  Летальні випадки зареєстровано  у м. Черкаси, Умань, Золотоніському, Черкаському та Смілянському районах.

 

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 ЮЗР 15.09.2020 10:37
Что это за горячая вода температурой 20 градусов? Самые умные. Делайте людям третий кран для подачи теплой воды с тарифом на неё чуть-чуть дороже холодной или отключайте такую "горячую" воду на хр.н.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100