Свою історію захворювання на COVID-19 розповів громадський активіст Сергій Гончар. Він повідомив, що симптоми зявилися якраз після дня народження – головні болі і температура.

«30-го жовтня пішов здав ПЛР-тест. Але на всяк випадок, зробив і КТ, яке показало двосторонню пневмонію з "ефектом мутного скла", що по суті і стало для мене відправною точкою для лікування. Лікарні, що лікують КОВІД до цього дня для мене зачинені, оскільки результатів ПЛР тесту, який я здав 30 жовтня ДО СИХ ПІР НЕМАЄ (2 тижні пройшло). Тож перший тиждень я намагався лікуватись вдома. Температура була 39 і не збивалась. Коли сатурація впала нижче 90, вибору вже не було - ліг в лікарню», - розповідає активіст.

125257575_4046944928653519_5165486760237020983_o

Цікаво, що ліг Сергій Гончар у Третю - як ургентну із звичайною двостороньою пневмонією. Вважає, що йому поталанило.

«1. Палати - те що в нас називається "добротний євроремонт" - світло, просторо, тепло, добре провітрюються. Всі палати де я був розраховані на 5-6 пацієнтів. 2. Медсестри - з'являються за одну-дві секунди після виклику (біля кожної кроваті кнопка виклику) завжди привітні в доброму емоційному стані. Колють взагалі непомітно. 3. Лікарі - просто вселяють віру, знаючи що роблять. Постійно йдуть ротації пацієнтів між палатами в залежності від стану хворого (прямо з кроватями). Я жив у трьох - від "тершової", де "вижили не всі" до лайтової, коли діагноз COVID -19 не підтвердився. 4. Харчування - борщ, два вида супу, каші на вибір + салати, риба, м'ясо. Ситно, смачно, достатньо. Просив родичів, щоб нічого не несли. 5. Гроші - жодного натяку ні на що. Лише раз сказали по лікам, що колять достатні, але, є імпортні, кращі - якщо знайдемо в аптеках - то нам вколять їх. ВИСНОВОК: в третій лікарні лікувальний процес поставлений неочікувано круто», - зазначає Сергій.

Водночас, він залишивважає, що офіційні ПЛР-тести - звичайний відмив грошей, який ще офіційно стримує доступ до лікування.

«Матеріальна база потребує поліпшення - бачив, як кисневі концентратори забирали у одного хворого, щоб дати подихати кому важче зараз. Тож декому, поки лікується, асфальт самий час в горлянку напихати», – зазначає активіст, нагадуючи, що мільярди з COVID-фонду центральна влада пустила на ремонт доріг.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Зінченко 16.11.2020 12:15
якщо тести відмив грошей, то тоді для чого це щоденне інформування про кількість хворих у країні, області, місті??????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Туз 16.11.2020 11:55
А тес на наявність мозкової діяльності не здав? Тоді все марно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Андрей 16.11.2020 11:21
все верно сказано, но больше похоже на предвыборную рекламу (заказуха)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100