реклама

реклама

61 клас у загальноосвітніх закладах Черкащини нині перебуває на самоізоляції. Лише за останню добу через коронавірус пішли на самоізоляцію 5 класів. Загалом ситуація із захворюваністю на ковід в області погіршується, відзначає заступник директора Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Микола Тищук.

DSC_0978

За інформацією управління освіти і науки ОДА, загалом захворіли 43 учні, за останню добу – 4. А також 27 вчителів і працівників школи, з них 9 – за останню добу.

– На самоізоляції нині 1101 учень, за останню добу – 119, – розповів Микола Тищук. – Також 65 освітян, за останню добу – троє. Загалом ситуація із кількістю виявлення нових випадків коронавірусної інфекції загострюється. За останню добу – 5 744 нових випадків в Україні. За добу ми протестували 933 особи. У 163 – підтвердили діагноз. Тож вкотре закликаю наших громадян вакцинуватися. Адже це – єдиний захист від коронавірусу. У разі ж інфікування допоможе полегшити перебіг захворювання.

Нагадаємо, нині в області триває вакцинальна кампанія проти ковіду. Вакцинуватися можна у 31 центрі щеплення населення та 98 пунктах. Діють 25 мобільних бригад.

Пресслужба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100