реклама

реклама

Серед тих, хто потрапив до реанімації внаслідок інфікування на коронавірусну хворобу — жодного щепленого проти COVID-19. Всі пацієнти нещеплені, про це розповіла директорка Черкаської міської інфекційної лікарні Світлана Волгіна, пише Суспільне

За словами очільника Черкаської області Олександра Скічка, ковідні ліжка в лікарнях області заповнені на майже 50%. Серед госпіталізованих – найбільше людей старших за 50 років 79%.

"Ця категорія людей стабільно в зоні найбільшого ризику. Темпи поширення хвороби невтішні. Цього разу летальність теж значно вища. Перехід до «червоної» карантинної зони – питання найближчого часу. Тож раджу не зволікати, вакцинуватися самим та допомогти із цим своїм рідним", — додав Олександр Скічко.

Директорка інфекційної лікарні Світлана Волгіна наголосила, що серед тих, хто нині в реанімації – жодного вакцинованого:

"Також немає жодного вакцинованого серед летальних випадків. Зараз нам телефонують із запитанням, що робити. Вакцинація – єдиний спосіб захисту від тяжкого перебігу хвороби. Зараз через перенавантаження персонал лікарень виснажений, випадки складніші. Ми можемо розгортати додаткові ліжка, відкривати госпіталі, але хто буде тут працювати? Потрібні фахівці з конкретною спеціалізацією".

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 007 25.10.2021 07:06
І так по всій країні, але достатньо довб..., які бояться вакцинації і вірять таким самим довб...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100