реклама
Sucurity Police

реклама

Працівникам «Третьої Черкаської міської лікарні», які безпосередньо задіяні для лікування хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19, виплатять  доплату в розмірі до 100 відсотків заробітної плати. Відповідну рекомендацію надала керівнику лікарні місцева комісія з питань ТЕБ та НС.

Лiкар COVID

Оплата здійснюватиметься за рахунок коштів, отриманих від НСЗУ по пакету послуг стаціонарної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

«КНП «Третя Черкаська міська лікарня ШМД» не увійшла до переліку закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, і віднесена до закладів резервної хвилі. Через це медики, які працюють з хворими на COVID-19, не отримують надбавки та доплати, які отримують інші заклади, які працюють з коронавірусними хворими. На даний час у Третій лікарні у стаціонарі перебуває 13 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19 та ще 48 осіб із підозрою на ковід. Таким чином працівники лікарні, які безпосередньо працюють з такими пацієнтами, потребують стимулюючих надбавок та доплат», - зазначає директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський.

Рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій стане підставою, на якій медики зможуть отримати свої доплати.

Як повідомив директор КНП «Третя Черкаська міська лікарня ШМД, за листопад стимулюючі надбавки отримають 72 працівника цього закладу охорони здоров’я.

Посилання на текст протоколу засідання комісії ТЕБ та НС:

https://drive.google.com/file/d/1GIiSR8nK4J2umE6nucC1BlQ-BpogXLzU/view?usp=sharing

Про це інформує сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 не смишить 24.11.2021 14:26
за шо им доплаты?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 1 24.11.2021 09:11
Выплату начинайте с руководства больницы,а то вдруг всем нехватит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100