Представник громадянської мережі «Опора» Захар Колісниченко в ефірі цілодобового телемарафону «Громадського телебачення: Черкаси» повідомив, що в ці хвилини на всіх черкаських дільницях, де вже дві з половиною години тривають позачергові вибори Президента України, міського голови Черкас та депутатів міськради, – шалені черги.



«Черги шалені на всіх дільниця. Щодо порушень, то невчасно відкрилася дільниця 711096 – о 08.10. Люди, традиційно, голосують не в кабінках. Помітна недостатня кількість кабінок для голосування. У 17-ій школі, наприклад, незручно розташовані. На дільниці, що в палаці культури «Дружба народів», жителі будинку Пастерівська, 11 скаржаться, що їхні прізвища у списках для місцевих виборів є, а для президентських – немає. Голова комісії каже, що це стосується тільки списку реєстру виборців. Тому це – півбіди. Є підозра на «каруселі». Кандидати в депутати до міської ради вже викликали міліцію. Інформацію про те, що в мікрорайоні «Дахнівка» також відбуваються «каруселі», зараз будемо перевіряти.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Гриша 25.05.2014 14:57
Мірза чудить! Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Анатолій 25.05.2014 11:06
у школі № 6 при отриманні бюлетнів дають розписуваться верхногами, при запитанні чому так, кажуть, що різниці не має(але ж це не туалетний папірець, а державний документ!)Черги великі, кабінок мало!Взагалі жах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100