Голові Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максиму Михлику відомо, що містом поширювали агітацію за одного із кандидатів у депутати міськради з використанням назви їхньої організації. Це пан Максим підтвердив щойно під час виборчого марафону на «Громадському телебаченні: Черкаси».



– Так, від Комітету виборців поширювалаися листівки. Ми зафіксували кілька таких листівок у кількох мажоритарних округах Черкас, – говорить Максим Михлик. – Певна партія, не буду зараз агітувати за неї, хоча дуже хочеться її назвати, розмістила заклики від імені Комітету виборців України, одного рейтингового кандидата в Президенти України, що КВУ закликає підтримати їхню партію та її представника на мажоритарному окрузі в Черкасах. Звичайно, приємно, коли аж такий рівень довіри до КВУ. Але не можна було б на це не звертати уваги. Якщо кандидат дозволяє собі виборче шахрайство, завідомо розуміючи, що це – неправда, та ще й день «тиші» та без вихідних даних... Ну навіщо такий депутат потрібен місту. Виборці повинні думати.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 источник 26.05.2014 11:00
Кто именно - а вот кто http://topnews.ck.ua/politics/2014/05/25/15339.html Николай Мырза и Юрий Тренкин - Партия промышленников и предпринимателе й.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100