Під час цьогорічної короткої та неочікуваної виборчої кампанії люди не звертали уваги на програми кандидатів. Цей факт констатував в ефірі марафону «Громадського телебачення: Черкаси» голова Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик.

– Загалом український виборець – це людина, яка голосує, в першу чергу, серцем. Вона не читає програми, її особливо не цікавлять якісь економічні роздуми кандидата в Президенти. Її цікавлять заклики. Людина бачить, що кандидат їй подобається, і голосує. Однак кількість людей, які починають думати, аналізувати, збільшується. Це певний прошарок, який уже майже сформований в Україні, і він розростається. Я сподіваюсь, що цих людей буде все більше і більше, і голосування серцем відійде в минуле, – висловив сподівання Максим Михлик.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 андрюха 25.05.2014 13:22
за тих кандидатів, за яких голосував: як президента, міського голови, депутатів міськради, партій в міськраду - ознайомлювався з їхніми програмами, й вибір зробив досить широким, можна сказати без партійної привязки до кандидатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100