Наразі всі 1103 виборчі дільниці в Черкаській області відкриті й працюють у штатному режимі.

На цьому наголосив сьогодні зранку заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль.

- Можна констатувати про значну явку виборців. Якщо на деяких дільницях незручно розташовані проходи, то є черги, але це свідчить про те, що на сьогодні наш виборець є громадсько-свідомим, відповідальним за те, що, в першу чергу, на ньому лежить доля країни та усвідомлення того, що, як раніше не може бути, а саме: «не важливо, як голосуєш, а важливо як рахуєш». Насправді нині вагомим є те, як проголосує звичайний громадянин – в селі, селищі, місті, - сказав Віталій Коваль.

Віталій Володимирович зазначає, що вчора голова ОДА Юрій Ткаченко проводив нараду із силовиками, де наголошувалось на найголовнішому – безпеці проведення волевиявлення і доставці виборчої документації до окружних комісій, а потім відповідно до центральних. У телефонному режимі ОДА отримала інформацію від Обленерго – всі об’єкти, де розташовані виборчі дільниці, підключені, живлення є. Відповідно така ж інформація від Укртелекому – перевірено зв'язок з усіма виборчими дільницями. За всіма районами закріплені відповідальні особи, бригади від Укртелекому. Зокрема у підтвердження варто зазначити, що були проблеми стосовно роботи в системі «вибори» на 200 окружкомі в м. Золотоноша з сервером ЦВК. Виникли питання про налагодження і тестування цієї системи, це – технічна умова забезпечення процесу виборів. Станом на 6 ранку вона запрацювала в штатному режимі.

За словами Віталія Коваля, була проведена нарада і в Департаменті надзвичайних ситуацій ОДА, які теж готові до будь-якого розвитку подій.

– Серйозних зауважень до роботи на дільницях немає, – говорить заступник голови, – є технічні моменти, але вони усуваються в штатному режимі. Голови дільничних комісій підтверджують присутність повного складу комісій, питань щодо неявки їх членів немає.

Поряд з дільницями також є громадські формування, зокрема Самооборона, Громадський блокпост. Вони розробили власний графік, за яким протягом дня допомагатимуть забезпечувати порядок, зокрема у вечірній та нічний період – при доставці виборчої документації до окружних комісій.

Про це інформують в управлінні інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Лівий вектор 25.05.2014 14:23
Цитую СЕЛЯНИН:
Проведем как ПРЫСИДАНИЯ-на высоком идейно-патриотическом уровне

Ну і прим*тив ти, "СЕЛЯНИН" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 СЕЛЯНИН 25.05.2014 14:10
Проведем как ПРЫСИДАНИЯ-на высоком идейно-патриотическом уровне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100