Станом на 14.00 в Черкасах уже проголосувало 30% виборців. Про це під час прес-конференції в «Новій Добі» повідомив керівник виборчої кампанії кандидата Петра Порошенка, виборчого штабу партії «Солідарність» Олег Свинарчук.

- Це дуже висока явка, - вважає пан Свинарчук.


Він також відзначив «незначні проблеми», які виникли під час голосування на місцевих виборах. Так, фіксувалися випадки підкупу виборців і продовження агітації за окремих кандидатів.

Заступник керівника штабу цієї ж партії Юрій Сас також зазначив, що вибори продемонстрували низьку якість списків виборців (як повідомили журналісти, в списках голосування на президентських виборах були відсутні жителі цілого черкаського будинку по Пастерівській, 11 – близько півтисячі осіб, - ред.). За словами Саса, закон не залишає шансів тим виборцям, прізвища яких не було включено до списків.

Також пан Сас висловив переконання, що голосування за половину депутатів місцевих рад за мажоритарними списками себе не виправдало. На його думку, саме «мажоритарка» є головним джерелом підкупу виборців.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 спостерігач 25.05.2014 19:31
кву-солідарність-кву. Сас тюбітєйки мінять встигає чи ні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100