У команді кандидата в Президенти Петра Порошенка сподіваються, що його результат на президентських виборах на Черкащині ввійде в десятку найкращих по Україні.

Про це повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції в «Новій Добі» заступник керівника виборчого штабу в Черкаській області Юрій Сас.

Він зазначив, що, хоча на Черкащині активно поширювали матеріали, що дискредитують Порошенка, його команда на здійснювала ніякої контрагітації, оскільки «не бажала опускатися до бруду».

Що ж до результатів, які отримає на виборах до міської ради партія Порошенка «Солідарність», команду влаштує будь-які проценти. Головним завданням було, зокрема, визначити, наскільки впізнавана ця партія та наскільки її асоціюють з особистістю Петра Порошенка.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 XXXL 26.05.2014 07:18
заколупали своїм майданом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ярослав 26.05.2014 01:53
Порошенко не ідеальній варіант, але цілком нормальний. Звичайно ж буде красти, але далеко не в таких масштабах як Хам. І обов'язки свої теж буде виконувати, на відміну від Хама, бо як розумна людина не може не розуміти, що коли корову (тобто державу) без кінця доїти і зовсім не годувати, то зрештою отримаєш копитом по голові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Справедливість 25.05.2014 21:28
Перемога Порошенка ще раз доводить, що наші хлопці даремно загинули на Майдані. Отакі ми продажні українці. За гроші продаємо все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100