Перебіг виборів лідер Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» та кандидат у мери Черкас Анатолій Бондаренко оцінює в цілому нормально.

- Водночас, з огляду на те, що ми рухаємося до Європи, дивно, що деякі кандидати у президенти не познімали свою рекламу, - зазначив Бонадренко в коментарі «Прочерку». – На жаль, залишається негативний осадок. Не через те, що я очолюю штаб одного кандидата, а це робить інший кандидат, а просто – негативний осад.

Відповідаючи на запитання, чи задоволений він голосуванням на виборах за міського голову, Бондаренко відповів, що розвиток міської громади не повинен залежати від прізвища мера. Важливо, щоб до міської ради прийшли «нормальні депутати», які виробили б план розвитку міста на 10-15 років.

У день виборів Бондаренко проголосував, після чого відвідав ще декілька дільниць. Решту дня він провів у штабі.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Фотограф 26.05.2014 10:09
«нормальні депутати», які виробили б план розвитку міста на 10-15 років.
-------------
нормальни хлопци были с Вами прошлый год в горисполкоме. Меля, Радуцкий, Артур, Билоусов, Воротник.... Вспомните как Вы всего за один год отконтролировал и 70 миллионов городского бюджета.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Чукча 26.05.2014 09:24
що розвиток міської громади не повинен залежати від прізвища мера.
------
А зачем же тогда это "прізвище" висело на каждом углу города и с биг-богрдов обещало осчастливить черкащан??? Толя, теряешь контроль над ситуацией, пора менять контору... Этот ераплан, под названием "Батькивщина", может пролететь и мимо Лысянки :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100