Мешканці будинку по вулиці Пастерівська, 11, що у місті Черкаси, знайшли себе у списках і змогли проголосувати 25 травня. Це підтвердила начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Придніпровського району Ганоль Людмила  Василівна, яка виїздила на виборчу дільницю і з головою ОВК №197 перевірила присутність мешканців у списках для видачі бюлетенів.

Близько  п’ятисот  мешканців  будинку по вулиці Пастерівська, 11 ( виборча дільниця №710982 ) забили на сполох, оскільки не могли найти себе у списках для участі у виборах Президента України.

-  Відразу після скарг я виїхала на дільницю разом з головою ОВК і у присутності голови ДВК, заступника голови ДВК, спостерігачів та довірених осіб, які знаходились на дільниці,  провела звірку списків виборців, - зазначає Людмила Ганоль. - Списки були перевірені. Всі сторінки та нумерація співпадали.

За словами Людмили Василівни, пізніше пропав будинок за цією ж адресою у місцевих списках. Виїхавши знову на дільницю №710982, була проведена перевірка двох списків. Повністю звірена нумерація, кількість сторінок. Будинок по вулиці Пастерівській був присутній в обох списках.

Як пояснили у відділі адміністрування реєстру виборців черкаської ОДА, випадки, коли «губиться» цілий під’їзд, або півбудинку не поодинокі. При чому, коли працівники відділу виїздять на дільниці і починають вирішувати питання все стає на свої місця. У більшості випадків члени ДВК пояснень надати не можуть.

Для довідки:

Виборча дільниця №710982 знаходиться в приміщенні ПК «Дружба народів».

Уточнені списки виборців були передані по акту прийому передачі 22 травня 2014 року

В список виборців на позачергові вибори Президента України  було включено 2310 виборців.

В список виборців на позачергові вибори депутатів Черкаської міської ради Черкаської області, позачергові вибори Черкаського міського голови  Черкаської області  було включено 2329 виборців.

Про це інформує прес-служба голови Черкаської облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Кивалов 25.05.2014 18:57
Це чергова виборча технологія штабу Тимошенко/Бондаренко. В цьому будинку живуть працівника Азоту і вдруге проголосувати вони не прийдуть, бо будуть на роботі працювати допізна. А змовники під керівництвом голови комісії ДВК отримають 15-30% "віьних" бюлетнів, які вони освоять на користь Юльки та д****а "Кольки-Металіста" він же Бондаренко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100