Кандидат у міські голови Черкас Микола Булатецький зосередив свою увагу (як виборця) на президентських виборах, а участь у місцевих – «на певному етапі припинив».

Як зазначив він у коментарі «Прочерку», він сподівався на об’єднання всіх демократичних сил навколо певного кандидата, якого він підтримував до виборів і підтримує зараз. «На жаль, цього не сталося», - зауважив Булатецький.

Що ж до місцевих виборів, Микола Іванович не надає їм великого значення «особисто для себе».

- Я сподівався, що черкащани зуміють разом зі мною висунути кандидатуру і команду, які зможуть перемогти на виборах і будувати нові Черкаси. Цього не відбулося, - зазначив Булатецький. – Мої опоненти зробили все для того, щоб цього не відбулося. Коли я заявляв, що ми «перемогли Януковича – переможемо й ...» (одного з впливових місцевих політиків, - ред.), я не стверджував, що це буду я. Було декілька варіантів. Я думав, що ми зможемо об’єднати прогресивні демократичні сили – «УДАР», в певній мірі «Свободу» і «Батьківщину» (очистивши її перед тим)... Політичні сили і окремі особи зробили все, щоб цього не відбулося. Тому я на певному етапі практично припинив ведення кампанії, оскільки вона затратна і, на мій погляд, не приводила до приходу до влади в Черкасах очищеного політикуму.

Булатецький переконаний, що «громаду Черкас» потрібно рятувати від корупції, егоїзму, продажності та багатьох інших речей. На думку політика, якщо дорослих порятувати від цих вад важко, то є сподівання, що можна врятувати «хоча б дитячу громаду Черкас».

- Я не знаю, чим закінчаться вибори в Черкасах, адже зафіксовані непоодинокі випадки обдурювання виборців, - вважає Булатецький. – Я маю на увазі, зокрема, купівлю голосів окремими кандидатами-мажоритарниками. Тому спрогнозувати результати виборів важко. Але я вважаю, що явка в Черкасах буде не більше 70 відсотків. Багатьох включених до списків «черкащан» або просто немає у природі, ще багато хто – у від’їзді, хтось не прийде на вибори.

У день виборів Микола Булатецький об’їжджає дільниці, «по-дружньому» спілкується з людьми.

- Я об’їхав близько 30 дільниць. Виборці сьогодні зосереджені, більшість – відповідальні, - каже Булатецький. – Деякі люди, побачивши черги, йдуть, але потім знов повертаються. Про свої виборчі уподобання говорять неохоче. Я помітив це. Раніше люди були відкритішими.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 УЖАСТЬ 26.05.2014 09:11
Я думав, що ми зможемо об’єднати прогресивні демократичні сили
****
Наконец и до Булатецкого дошло, что еще три года назад такая объеднаная переобъеднанная "оппозиция" оказалась банальной сворой аферистов. Много он говорит, а надо сказать честно: обещания свои он как не выполнял так и не выполняет. Обещал на выборах мэра кого-то там победить.. и шо? В очередной раз сдулся... :cry: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Loki 25.05.2014 18:48
)) Шо опять?
"Голодная кума Лиса залезла в сад;
В нем винограду кисти рделись..."))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100