реклама Делікат

Опозиційний кандидат у народні депутати Микола Булатецький захоплений мужністю українців, які встояли під натиском силовиків на Майдані цієї ночі, та закликає черкащан активно підтримати Євромайдан.



Сам Микола Іванович вже їде до Києва, але наголошує, що, у першу чергу, не через судовий розгляд скарги щодо зняття його з реєстрації як кандидата у народні депутати по округу в Черкасах.


– Лечу до Києва. О 12-й суд, на якому мають зняти мене з реєстрації. Але це не так важливо, – пише у соцмережі «Фейсбук» Микола Булатецький. – Важливо те, що ми – УКРАЇНЦІ - уже перемогли! Усе життя я закликав українців піднятися з колін … без страху, без сумніву! Сонце піднімається… Я щасливий. Опускаюся на коліна перед українцями, які повстали, які доводять, що ми не бидло і не раби. Слава повсталому народу України! Режиму Януковича кінець.

 

 

Димові гранати, які вночі використовували при спробі розгону

Димові гранати, які вночі використовували при спробі розгону

 

Фото – «Української правди»

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Эволюционер 12.12.2013 22:08
езжай и не возвращайся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Нестор Іванович 11.12.2013 13:43
Знімаю шляпу перед енергійністю і мужністю цього нескоренного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Loki 11.12.2013 10:53
Я никогда не верил, что власть и ему и дацику даст честно победить на флешмобе "декабрь 2013", потому и связал их летом символом "декабристов" посредством "юных дев" из "Звезды пленительного счастья")). Ведь между Сенатской площадью 14 декабря 1825 и "довыборами 15 декабря 2013", много символического сходства. И думаю сегодня он сделал свой правильный выбор. Гори она огнём эта ихняя "Верховная Прадо" по названию, а по смыслу - "Кунсткамера" с собранием партийных уродцев. А "дева юная" о которой писал Окуджава в полном контексте, является ведь носительнецей совсем другого символа)). Но об этом на прочерке могли догадываться, по моим наблюдениям, всего пара- тройка человек. Удачи булавецкому! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 незнайка 11.12.2013 10:30
На чем? У него персональный гвынтокрыл? Или кто пирьйину вставил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Уксус 11.12.2013 10:24
Как-то подозрительно легко Булатецкий согласился с тем, что "це вже не так важливо". Закрадываются смутные догадки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100