реклама Делікат

Черкаське відділення народного об’єднання «Майдан» склало місцевий люстраційний список осіб, які нанесли найбільшу шкоду демократії в області. Його вчора на Євромайдані зачитав голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина», член ради Черкаського осередку ГО «Майдан» Анатолій Бондаренко.

Фото Вікторії Черкасової

Фото Вікторії Черкасової


Очолює перелік голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб. Другим номером – голова обласної ради Валерій Черняк.

– Був порядним лікарем, але перейшов на службу Партії регіонів, ставши головою обласної ради, – прокоментував посаду Черняка Анатолій Бондаренко.

Далі в списку йдуть ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Анатолій Кузьмінський і голова фракції Партії регіонів у Черкаській міськраді Ігор Мельников.

Також до переліку «ворогів демократії» ввійшли полковник міліції Володимир Тютюнник, генерал міліції, начальник УМВС у Черкаській області Володимир Ліпандін, командир роти міліції особливого призначення «Беркут» Олександр Носоченко, керівник спецпідрозділу судової міліції «Грифон» Анатолій Харенко, суддя адміністративного суду Черкаської області Сергій Гарань, а також начальник управління громадської безпеки області Володимир Іващенко.

– Якщо після сьогоднішнього дійства прокуратура не проявить свою громадську позицію і не буде здійснювати заходи, контролювати нашу міліцію, то доведеться до переліку внести і прокурора області Геннадія Дем’яненка, – попередив Бондаренко.

Анатолій Васильович запевнив, що перелік осіб буде розширюватися. Активісти Євромайдану планують пікетувати їхні помешкання, «аби сусіди бачили, хто проживає біля них».

Дивіться також ВІДЕО Людмили Коваленко з події.

реклама

Коментарі  

 
+8 #13 иван 10.01.2014 11:39
что бондаренко сделал для общества ничего абсолютно кроме разговоров. создал список играет на публику. по поводу Черняка -- он меня оперировал и спас жизнь лет двадцать назад.порядочный человек который для отрасли медицини сделал многое --лучшее отделение травматологии в больнице и в Украине.на должносте главрача открыл нейрохирургичес кое отделение и много других отделений.на должности обл рады любой человек может к нему прийти без записи и он не останется равнодушным.мой сосед обратился к нему с проблемой и он решил.Анатолий что ты сделал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #12 Петрович 09.01.2014 18:30
Ах як звучить! "Список ворогів демократії"
Чергова гучна назва для пустого місця.
Опозиція така опозиція... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 Алінка 09.01.2014 18:28
О так! Це все змінить. Ходіть і галасуйте під вікнами. Може тоді вас міліція і дійсно запакує за порушення громадського порядку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Мустафа 09.01.2014 17:32
А де комуніст Білоусов, який заборонив мітинги проводити, і який подав заяву в міліцію, за якогю нині судять вашого однопартійця Булатецького?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Семьон 09.01.2014 16:12
Были б чекисты, а враги всегда найдутся :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Думка 09.01.2014 15:52
Опозиція вже не знає ..... сісти. При демократії кожен має право на свою думку: хто вболіває за ПР, хто за опозицію, це право кожного. Які вони демократи??? Тільки при....к-опозиціонер може таке придумати, щоб не купувати товари. Краще зробіть пропозицію у суперомаркетах на ціннику писати хто власник і до якої партії належить. Сміх та й годі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Козак 09.01.2014 13:50
Чим дальше водяться такі хороводи, тим кумедніше. Явно відчувається криза жанру. У чому ви хочете людей переконати? У тому, що ви є спасителями и хто не слухається ВАС, той є ЇХ ворог? У тому, що сусіди тільки і ждуть, щоби ви прийшли і розказали їм хто поряд з ними живе, і що він за людина? Так я вам скажу - всі давно про все розібралися! Тому, якщо у декого завчасно почалася політична сверблячка та не потрібно її сильно розчухувать, люди можуть вас злякатися. Як приклад - вибори Балатецького. Отже, женіть своїх дармоїдів політтехнологів і починайте думати своєю головою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Комент 09.01.2014 12:50
Ох з вогнем шуткуєте хлопці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Андрій 09.01.2014 12:42
Поза конкуренцією тут, звичайно, сам бондаренко. Однозначно, № 1 ворогів демократії. Агент Тулуба. Зливає все і всих, кого можна. «Нічого особистого, лише гроші» - справжній девіз бондаренка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 будячок 09.01.2014 11:43
а в цей час СТБ люСТРУЄ на голів та члєнов ВО..ГО.. ЮВТ...і т.д. :D :lol: :P цитата: «аби сусіди бачили, хто проживає біля них» :zzz оце слушний вислів - тепер дійсно НАРОД бачить ху-із-ху :D :D .заодно і про своїх не забудьте...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100