реклама Делікат

Учорашній Євромайдан у Черкасах завершився «попереджувальною» пішою ходою активістів до приміщень обласного суду, а також обласної та міської прокуратури. Пікетували установи близько сотні черкащан.


– Якщо прокуратура не здійснить нагляд за дотриманням міліцією законодавства України щодо мирних зібрань, ми будемо її пікетувати щотижнево. Прокуратура в нас сьогодні, на жаль, спить. Міліція розганяє студентів, вчителів, пенсіонерів, а прокуратура за цим спостерігає і будує собі нове гарне, європейське приміщення, – обурився голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.


Ані представники обласного суду, ані представники обласної прокуратури не вийшли поспілкуватися з мітингувальниками.


Опісля активісти рушили до будівлі міської прокуратури. Там до них вийшла помічник прокурора, яка зазначила, що її керівник на робочому місці вже не присутній. Також вона прийняла усну заяву мітингувальників з вимогою розслідувати перешкоджання міліцією перегляду фільму «Відкритий доступ» на Євромайдані 5 січня.


– Помічник прокурора прийняла усну заяву від нас. В ній я вказав, що спецпідрозділ міліції «Грифон», який повинен охороняти в судах злочинців, був задіяний в розгоні мирної акції 5 січня. Вимагаємо провести службову перевірку і з’ясувати, хто дав наказ спецпідрозділу «Грифон» перешкоджати перегляду фільму, – розповів, вийшовши з приміщення міської прокуратури, депутат облради, очільник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

Також він додав, що помічник прокурора пообіцяла передати заяву прокуророві міста Черкаси Олександрові Маслюку з вимогою провести службову перевірку діяльності працівників управління Міністерства внутрішніх справ у Черкаській області.

Під час мітингу під стінами міської прокуратури мітингувальники радили Бондаренку не довіряти працівникам відомства та написати заяву письмово.

Натомість активістка партії «Демократичний Альянс» Таїсія Плахута запевнила, що якщо прокуратура не відреагує на заяву мітингувальників у найкоротші терміни, то активісти будуть пікетувати не лише робочі місця працівників прокуратури, а й мітингуватимуть під стінами їхніх помешкань.

Усі фото –  зі сторінки Маріанни Немченко в соціальній мережі «Фейсбук»

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Н2о 10.01.2014 09:36
погоджусь. безтолкові псевдолідери.
quote name="Инна"]А скажіть, будь-ласка, от вони пікетують усе підряд... А що це дає простому черкащанину? Чого вони добилися своїми пікетами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Олег 09.01.2014 18:26
Плакат "достали" очень в тему :lol:
Действительно достали лазить по городу в вечернее время и орать. Чего вы добились, пикетчики?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Инна 09.01.2014 18:24
А скажіть, будь-ласка, от вони пікетують усе підряд... А що це дає простому черкащанину? Чого вони добилися своїми пікетами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 Черкасець 09.01.2014 13:06
Цитую незнайка:
В стране нужны реформы Уличное народовластие способно перегораживать улицы баррикадами Бондаренко к этому направляет Такое уже было Войной гражданской называлось Снова призывы ТУДА а потом


Как же проводить реформы, если народовластие невозможно реализовать законными способами? У вас есть рецепт, как мирно уговорить закоренелого уголовника перестать совершать преступления?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 стабилизец 09.01.2014 12:15
Девочка-прокурор на последнем фото будет бороться с милицией ? Еще бы к Русланчику Олийныку сходили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 незнайка 09.01.2014 11:57
В стране нужны реформы Уличное народовластие способно перегораживать улицы баррикадами Бондаренко к этому направляет Такое уже было Войной гражданской называлось Снова призывы ТУДА а потом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Н2о 09.01.2014 11:19
знову "обурюються"! так,достали,але достала вся влада! Кожен повинен почати з себе. Чому підприємці- власники опозиціонери(дл я прикладу Аваков,Порошенк о,Живаго) не платять своїм робочим Європейські зарплати? Чому не платять податки в Україні,а на Кіпрі(Вірджинсь ких островах).... Де живе Бондаренко? В гуртожитку,кому налці? А може він отримав житло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100