реклама

реклама

Всі 8 суддів, які виносили ухвали про тримання під вартою жителів Черкащини, які підозрювалися у причетності до штурмів обласного Будинку рад, продовжують працювати на посадах. Про це «Прочерку» повідомила громадський активіст, КМГО «Молода Черкащина» Тетяна Кавальчук.

– Усі судді, по яким ми подавали скарги на тимчасову спеціальну комісію, працюють, більш того, деякі пійшли на підвищення, – зазначила пані Тетяна.

Зокрема, Неля Цибра, колишня суддя Чорнобаївського районного суду, 17 квітня була обрана головою Чорнобаївського районного суду, а вже 3 червня тимчасова спеціальна комісія зробила висновок про наявність ознак порушення присяги в діях цієї судді.

Інша суддя, Людмила Синецька, стала її заступницею.

Нагадаємо, восьмеро суддів на Черкащині, які виносили ухвали про тримання під вартою людей, звинувачених у штурмі ОДА 23 і 27 січня 2014 року, – ред., продовжують працювати та здійснювати правосуддя…

Як відомо, наближається 20 лютого, коли в Україні відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні. Ще торік Президент Петро Порошенко підписав указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні».

«Документом встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України», - йдеться в документі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Морква 18.02.2016 13:55
[quote name="Правда"]Так питайте доки не здуріє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Альдебаран 09.02.2016 18:40
Судья делала свою роботу. Был нарушен закон к ответственности . Так держать! Молодец.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #6 Дункан Маклаут 09.02.2016 18:27
Пані Тетяна насправді молодець! Не всім вистачає часу, зусиль, сил і настирливості, щоб копирсатися в цих справах. Тож їй можна побажати лише успіху і помолитися за неї! Дай Бог їй і в подальшому такої завзятості. І хто це розуміє, той їй вдячний. А хто не розуміє і ще й не лінується тут писати це, той явно тітушкована істота з менталітетом папєрєдніків. Цур вам і пек!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Правда 09.02.2016 17:56
Нехай ця Тетяна Ковальчук краще повідомить, як так у неї вийшло бути в Громадській раді і при Одаричу, і при Бондаренку. А ще краще нехай повідомить, що кориного зробила вона, як член цієї ради. Ато лізуть усі до крісел та кабінетів, і брудом оточуючих поливають. А як спитати: "Що ж корисного зробила ти?" -- то одразу заціплює...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 селянин 09.02.2016 12:59
Достали вже ці "нові політики". а ніхто не в курсі, що та ж Цибра та Синецька перебували на цих посдах ще до подій на майдані? Може треба шукати вищих чинів, які давали вказівки? Зміни в судах нижчої ланки нічого не дадуть, поки 450 "дебілів" (не всі з них) не почнуть писати нормальні закони. Пані Ковальчук - перед тим, як щось ламати - запропонуйте альтернативу. Райвідділів ще до реформи вже не було, а зараз в районах і тих, що були розігнали. А де ж нові обличчя? а відносно Героїв Небесної Сотні - то простих закликів замало, треба щось робити конкретне і не ждать, що Ткаченко щось буде робити.Багатьом це не сподобається, але насправді це так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 ХМ 09.02.2016 12:26
Цитую федор принципиальный:
А что думает наш черкасский"МАЙДАН"или тот же ткаченко,которы й прыгнул в кресло губера благодаря черкасским пострадавшим ?

думає - я губер, а на інше чхати. а взагалі то він на суддів впливу не має.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Регіональна Тальнівщина 09.02.2016 10:03
Яка чудова новина! Ось це я називаю - справжня перемога! З нетерпінням чекаємо, коли Україна повернеться в лоно старшого брата!

Куди нас першотравневою колоною поведе тов. Чуприна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 федор принципиальный 09.02.2016 09:39
А что думает наш черкасский"МАЙДАН"или тот же ткаченко,которы й прыгнул в кресло губера благодаря черкасским пострадавшим ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100