реклама Делікат

Працівники смілянської центральної міської бібліотеки імені Олени Журливої використовують «Національні книги пам’яті жертв голодомору 1932 – 1933 років. Черкаська область» у якості підставок для моніторів.

Про це у Фейсбуці повідомили активісти «Молодого руху Черкас».

«Подібний практицизм є невиправданим та цинічним. Вражає те, що працівники і відвідувачі бібліотеки вважають подібні прецеденти нормою. Нажаль, подібні факти є не рідкістю в інших державних установах, що свідчить про некомпетентність та не розуміння працівниками своєї роботи. Постає логічне питання, які ще заходи планує організувати Смілянська центральна бібліотека до Дня пам’яті жертв голодоморів, що припадає на четверту суботу листопада», - написали активісти.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Анна 24.10.2016 21:15
Вот люди странные. А Вы спросили, почему книги там лежат? Может быть, монитор в данной ситуации как пресс выступает, чтобы книги восстановить. Увидали и в крик! Подставка под монитор! Зато видны эти книги всем. Может, хоть кто-то их прочесть захочет. А будут спрятаны, никто так ни разу и не возьмет, я уверена. Потому что многие тут патриоты на словах только
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Светлана 24.10.2016 19:35
Не вижу ничего кощунского в этом. Наверное сама библиотека и подразумевает то, что там ВЕЗДЕ книги! Даже под монитором. Не были бы книги о Голодоморе, были бы Шевченка, не были Шевченка, были бы стихотворения Есенина и т.п. и все равно нашлись бы те, кто ткнул пальцем как в этом случае!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Максим 24.10.2016 16:18
Головне, щоб здоровий патріотизм не забивав здоровий глузд. Але постає питання, якщо, не має підставок, то чи повинні діти ламати собі шию, щоб посидіти безкоштовно в бібліотеці. А ми з Вами всі розуміємо, що за безкоштовним інтернетом приходять діти не із "багатих" сімей, які є і так обездоленими.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ірина 24.10.2016 13:57
О, почалось чергове переслідування і троль смілянських бібліотек! Явна заказна стаття ні про що! Немає про що писати? Перевіряйте як кладуться дороги (вул. Тельмана, 5-го Грудня і т.п.), як використовуютьс я бюджетні кошти і на що??!! Скільки можна займатись травлею цих нещасних бібліотек? Доречі, постійно бачу в тому ж Фейсбуці цілу купу цікавих статей бібліотек і для дітей, і для дорослих! Люди хача б щось стараються робити! А ви побачили книги під компютером і намагаєтесь штучно роздути з цього бурю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Сидоров. 24.10.2016 09:43
...написали активісти.Пишуть вроді правильно. Але пафос , з яким вони пишуть , є невиправданим та цинічним.Вражає те , як активісти вважають, що папір то є важливіший . ніж пам"ять у людських серцях.Крім того , надіюсь, що активісти крім ганебних слів . зробили добре діло та купили підставку під комп"ютер для бібліотеки.Інакше нащо такі "активісти".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100