Рішення «Про затвердження порядку надання одноразової грошової допомоги членам Канівського добровільного формування територіальної оборони громади із числа непрацюючих громадян на період воєнного стану» ухвалили члени виконавчого комітету у ході чергового засідання у середу, 6 вересня ц.р.

Так, відповідно до розробленого механізму, одноразова грошова допомога на період воєнного стану буде надаватися членам Канівського добровільного формування територіальної громади із числа непрацюючих громадян.

373830492_628623849458535_6174438086124124436_n

Грошова допомога надаватиметься за рахунок коштів передбачених у бюджеті міської територіальної громади на виконання міської комплексної програми «Турбота» у розмірі 10000 гривень.

Підставою щодо надання відповідної допомоги є заява громадянина на ім’я міського голови. До заяви надаються наступні документи :

копія сторінок паспорта заявника у формі книжечки (1, 2 сторінки та сторінки з відміткою про реєстрацію місця проживання заявника) або копія паспорта заявника у формі пластикової картки типу ID-1 (лицьового та зворотного боку) разом із копією витягу з Єдиного державного демографічного реєстру (витягом з реєстру територіальної громади) про реєстрацію місця проживання заявника (з пред’явленням оригіналу);

копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;

довідка банківської установи з реквізитами банківського рахунку для виплати допомоги;

копія контракту добровольця територіальної оборони.

– Станом на 6 вересня до нас надійшло 20 заяв на отримання одноразової грошової допомоги, – повідомив начальник управління соціального захисту населення Анатолій Пилипенко.

Про це пише Канівська міськрада

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100