реклама

реклама

На сьогоднішній вранішній нараді призначений учора в. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов представив членів виконавчого комітету. Усі – нові обличчя, окрім Віктора Беззубенка, котрий як був, так і залишився першим заступником міського голови Черкас.

Зазначимо, що Віктор Беззубенко, до всього, є депутатом Черкаської обласної ради від ПР.

У політику Беззубенко прийшов з бізнесу і має патрона в Києві. Він – радник керуючого Державним Управлінням Справами Президента Андрія Кравця.

Ще в 2011 році, у своєму першому інтерв’ю «Прочерку» новоспечений перший заступник мера говорив, що «до якогось часу себе в політиці не бачив». Нині ж, як бачимо, Беззубенко надійно засів на своїй посаді.

– Його кандидатура була погоджена усіма фракціями. Це приємно, – сказав на вранішній нараді Віктор Білоусов.

Новий склад виконкому узгоджений з губернатором Сергієм Тулубом. Так вважає опозиціонер, депутата Черкаської міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький.

– Усі кандидатури узгоджені з Сергієм Тулубом. Віктор Беззубенко - команда Тулуба, – переконаний Булатецький.

Відсьогодні Віктору Беззубенку доведеться працювати з абсолютно новою командою. Як вже повідомляв «Прочерк», на сам Віктор Анатолійович так відгукнувся про новий виконком: «Тут зібралися фахівці, які прийшли у виконком, щоб вирішувати наші загальні питання. Питання, які на сьогоднішній день треба вирішувати терміново, і так, щоб ніхто не відчув, що хоч якась служба у місті не працює».

– У всіх нових членів виконкому велике бажання працювати. У всіх горять очі. На вихідних вивчатимуть бюджет і програму соціально-економічного розвитку. Вже є десятки пропозицій і це дуже похвально, – розповів у коментарі «Прочерку» Віктор Беззубенко своє перше враження від нової команди.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100