реклама Делікат

Органи прокуратури Черкаської області продовжують працювати на повну силу. Всі прокурори виконують покладені на них службові обов’язки. Робота організована з урахуванням нових пріоритетів та складних умов, у яких доводиться жити кожному з нас.

Прокуратура

Про це йдеться у пресрелізі обласної прокуратури.

«Але будьмо мужніми, ми переможемо! Всі прокурори Черкащини стоять пліч-опліч з Українським народом, з кожним, хто в цю хвилину обороняє територіальну цілісність нашої держави, її свободу і незалежність від російського окупанта, – мовиться в пресрелізі. – Сьогодні на потреби Збройних Сил України перераховано кошти Первинної профспілкової організації Черкаської обласної прокуратури у розмірі 200 000 грн. Також працівниками прокуратури передано чергову допомогу військовим у вигляді найнеобхідніших товарів медичного призначення та ліків. Низький уклін нашим мужнім воїнам, нашим янголам-охоронцям! Слава Україні!»


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 кадр 01.03.2022 21:15
Это что сарказм? Народ сейчас воюет, а эти в кабинетах сидят. И еще хватает наглости говорить, что они плечом к плечу с людьми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Прокурори 01.03.2022 15:20
Та їх посіпаки, вже з своїми жінками, тещами, дітями та коханками в своїх Гєліках та Лексусах в 20 км чергах біля кордонів вишикувались. І у всих інвалідські "корочки". А ті яких вже прийняли, як біженців, починають свої "бєжєнськіє" права на заході качати, житло не те, а чого це, як біженцям, їм не має скидки при купівлі продуктів,...... Ыліта!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 героїчне 01.03.2022 14:15
Про-о-ку-ро-ри в чорних кожаних тужурках! Ви під Єрках? в танках? заживо? горіли? Втім, після війни у них роботи буде!!! Непочатий край. Потроху можуть доказову базу збирать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Обратите внимание 01.03.2022 10:58
Цитата:
У прокуратурі кажуть, що вона – пліч-опліч з народом

Так идите на фронт "пліч-опліч з народом" или вы Путина ждете? Точно говорю, и рыбку съесть хотят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 !!! 01.03.2022 06:24
Ну, конечно, кто бы сомневался? Прокуроры воевать не будут. Слишком важные они для страны или, как говорится, ************ при любой власти нужны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100