Вийшов друком і розповсюджується в Черкасах 85-тисячним тиражем Інформаційний бюлетень, присвячений територіальній обороні, безпеці громадян та діям у надзвичайних ситуаціях.

image Про це повідомляють у Черкаській міськраді.

Бюлетень містить звернення до громади від міської влади, СБУ, Національної поліції та ДСНС, практичні поради від ветеранів АТО/ООС щодо дій в умовах ворожої агресії, поради, як записатися до тер борони та як підготувати «тривожну валізу» та аптечку, а також – інструкції  щодо дій населення за необхідності евакуювання, з адресами збірних пунктів евакуації.

Спецвипуск підготовлено Управлінням інформаційної політики Черкаської міської ради, розповсюджується через структурні підрозділи ЧМР, ветеранські організації та патрульну поліцію, а також потрапляє  адресно до поштових скриньок черкащан.

Ознайомитися зі спецвипуском можна за цим ПОСИЛАННЯМ.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 нелегитимный путлер 23.02.2022 02:51
Военнослужащие РФ имеют полное право не выполнять приказы своего выжившего из ума и полностью нелегитимного, обнулённого «раввина». Потому что все выборы за последние 15 лет в РФ были сфальсифицирова ны. В том числе были сфальсифицирова ны выборы президента 2018 года и выборы Госдумы 2021 года. О масштабах вбросов можно судить не только по роликам Youtube (введите, например, «выборы 2018 в России вбросы» или «выборы 2021 вбросы»), а также по множеству других признаков. В марте 2018 года на сайте радио «Свобода» вышла статья, где говорится что за Путина было вброшено 10 миллионов (!) бюллетеней. Нынешняя власть в РФ — это шулеры, мошенники, которые узурпировали власть и удерживают её незаконными методами. Путин — нелегитимен. Путин — никакой не президент, а узурпатор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100