Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко щойно під час брифінгу сказав, що «на сьогодні питання з приміщенням для зброї в обласному штабі тероборони вирішено».

photo_2022-02-22_14-22-38

– Закон про територіальну оборону був прийнятий не так давно, фактично в екстреному порядку була організована така масова тероборона, – сказав пан Скічко.

Він також додав, що «іноді процедури можуть проходити пізніше, ніж справи», тому влада зі свого залучає всі необхідні ресурси, щоб забезпечити тероборону. При цьому зауважив, що зброю обласна влада купувати не може – навіть для тероборони. Але може допомогти з приміщеннями, транспортом тощо.

Також Скічко подякував небайдужим підприємцям, які допомагають територіальній обороні. Сказав, що є окремий фонд, який буде наповнюватися за допомогою бізнесу.

– Є процеси, які потребують невеликої кількості коштів, але це потрібно просто завтра, тож будемо користуватися послугами свідомих підприємців, – сказав Скічко.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #2 Як же так? 23.02.2022 16:41
Адже коли почати витрачати кошти на оборону, то на капітальний ямковий ремонт капітальних доріг, побудованих минулоріч в рамках "Великого крадівництва" нам грошей не вистачить. А ситуація знаєте ж яка сьогодні напружена, весна ось, ось настане, ямковість полізе така, що й танком не проїдеш. Як колись по Піонерській, якою Василь Лупина тоді так опікувався.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Правда 23.02.2022 16:17
Мале дитя , губки бантиком
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100