Наразі учасники врадіївської ходи проти міліцейського свавілля ідуть Білою Церквою, направляючись до Білоцерківського міського відділу міліції. Про це «у «Фейсбуці» повідомив один з лідерів черкаської опозиції Максим Поляков.


– Вранці нас зустріла сонячна погода. Вчора разом із Богданом Хмельницьким (журналіст інтернет-телебачення GromTV та екс-кандидат в нардепи по Уманському округу – ред.) попутним транспортом їздили у Врадіївку, де нас зустріла мати Ірини Крашкової (Ірину згвалтували «перевертні в погонах»). Мати Ірини нас благословила та підтримала «Врадіївську ходу». Вона закликала усіх небайдужих приєднуватись до «повстанської справедливості» проти міліцейського свавілля, – каже Максим Поляков.

Сьогодні до ходи приєднались три жителі Врадіївки, які штурмували Врадіївський відділ міліції. Один з них постраждав від міліціонера.


– Особливо було приємно те, що врадіївські бізнесмени подарували нам мінеральну воду з білим голубом – «Символом миру» на боротьбу проти сил зла родини Януковича. Воду освятив Святий Отець, тому сьогодні ця вода буде нас зберігати та надихати на нові перемоги. Вчора обійшли багатьох жителів Врадіївки, які ще й досі залякані від несправедливих дій міліції. Вони повністю підтримують і по можливості будуть долучатись до Врадіївської ходи, – сказав Максим Поляков.

Також сьогодні Максим Поляков виступив на сходах Білоцерківського міського відділу міліції. Передав вітальні слова матері Ірини Крашкової людям.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100