Сьогодні вранці в Кам’янці місцеві активісти провели пікети біля владних будівель. Розпочали з приміщення Кам’янської райдержадміністрації.

– Десь за чверть восьма  ранку вахтерша ще намагалася не пропускати в приміщення сторонніх, але о восьмій мітингувальники туди таки зайшли, – розповідає «Прочерку» керівник місцевого осередку «Свободи», активіст Сергій Воронов.

Як він каже, мітингувальники зайшли до сесійної зали, бо надворі було дуже холодно стояти.

– Бачив, що люди зірвали і потоптали прапор Партії регіонів, – коментує пан Сергій.

До людей вийшов голова РДА Віталій Архип’юк. Йому було вручено вимоги від мітинувальників, у яких висловлювався протест проти дій нинішньої влади, вимога скасування ухвалених диктаторських законів та відставка керівництва країни. Ці вимоги він має передати своєму вищому керівництву.

Далі пікет пішов до районної міліції. Спочатку міліція закривалася від людей, але потім керівництво таки вийшло до протестантів. Активісти озвучили вимогу не відряджати кам’янських правоохоронців на протидію Майдану в Києві.

– Керівництво міліції пообіцяло дослухатися, але також застерегло нас від пошкодження державного майна. Однак наш пікет скрізь проходив мирно, – розповідає Сергій Воронов.

Після цього активісти провели мирний пікет біля приміщення редакції районної газети «Трудова слава» та передали редактору вимогу не друкувати в кожному номері матеріали про губернатора Черкащини Сергія Тулуба.

– Ми вимагали подавати альтернативну точку зору. Керівництво пообіцяло дослухатися до наших вимог. Нині ми знову прийшли в РДА, щоб слідкувати за тим, як голова району виконає наші вимоги. Цей пікет пройшов мирно, але ми сказали владі, що наступного разу, якщо наші вимоги не будуть виконані, то вдамося до рішучих дій, – розповідає активіст.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #4 Н2о 25.01.2014 16:18
навіщо обманюєш?
Цитую Воронов Сергій:
Понад сотню мітингувальнмкі в було.В неділю буде ще більше.
З Камянки в Черкасах наразі вже є делегація з кількох машин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Воронов Сергій 24.01.2014 20:22
Понад сотню мітингувальнмкі в було.В неділю буде ще більше.
З Камянки в Черкасах наразі вже є делегація з кількох машин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Братушка 24.01.2014 17:24
Братушки, приїзжайте до нас в Черкаси... У нас є де козу водити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Н2о 24.01.2014 14:39
яка чисельність мітингарів була? хоч осіб 10 було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100