Керівник та оператор черкаського сайту «0472» Олег Огілько розповів, як вчора вночі під час зйомки подій в обладміністрації був затриманий людьми в штатському, а після – жорстоко побитий.

Після 23.00, коли силовики перекрили всі виїзди з центральної  площі  Черкас, оператора сайту, який завершував зйомку, затримали в кварталі від місця подій.

За словами Олега Огілька, на нього напали люди в цивільному, які не назвалися. Його повалили в калюжу обличчям вниз, де вже лежало більше 50 чоловік, в основному молодь.

– Ще була жінка. Вона намагалася зупинити цей жах, просила, якщо вже ви кидаєте дітей, то і мене кидайте поруч. Люди в штатському так і вчинили. Потім прийшли люди у формі без розпізнавальних знаків і військових звань і стали бити нас. Били по нирках і лівій нозі. Били і ту жінку теж. Ми півгодини лежали в калюжі, били кийками. Потім нас відвезли у третю міськлікарню і змусили підписати заяву, що з нами все гаразд, після чого відвезли в райвідділу, – розповів журналіст.

Місцезнаходження Олега Огілько і ще 57 осіб затриманих вдалося встановити лише до ранку – вони перебувають у Сосновському райвідділі міліції. Допомогу в розшуку затриманих надали лідери «Батьківщини» та «Удару». Для того, щоб звільнити журналіста, вони своєю машиною перекрили дорогу начальнику райвідділу і не дали йому залишити будівлю міліції.

Сьогодні вранці Олега Огілька доставили до лікарні. У нього забиття нирок, набряк голови , садна і сліди побоїв по всьому тілу.

За даними на цю годину, з 58 затриманих відпустили лише 6 чоловік.


реклама

Коментарі  

 
0 #13 Ніна 28.01.2014 20:13
Ну і коменти! Людину побили, а ви знущаєтесь.
Калюжа від водометів, мабуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Наглый 24.01.2014 19:39
Галимый пиар! Били его?! Бью и убивают на майдане, а его так ... погладили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 читач 24.01.2014 18:44
Так затримали за квартал. Чи так сильно поливали. Дніпро не обмілів від такоі кількості води. На мене бажання оператора показати себе героєм та пошук ну хоч якоісь сенсаціі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #10 Яна 24.01.2014 17:38
Цитую Да:
А де ж була калюжа на такому морозі?

Калюжа была от воды, которой поливали людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 черкащанин 24.01.2014 17:29
http://ord-ua.com/2014/01/23/geroj/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Шпак 24.01.2014 16:38
"Потім прийшли люди у формі без розпізнавальних знаків і військових звань і стали бити нас. Били по нирках і лівій нозі. Били і ту жінку теж. "
Ну если быть последовательны ми в исполнении законов, то помимо наказания нападавшим на ОДА (будем честны перед собой - это хулиганство, не больше, не меньше), должен реально ответить "стрелок вазонами" (тут покушение на жизнь) и люди в форме, которые били (это по хорошему тоже статья).
Но если первые - это со...ки, с гормонами в головах, то вторые - вполне сформировавшиес я взрослые люди, которые должны ответить по всей строгости закона. Но в нынешней ситуации ответять только первые.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Да 24.01.2014 16:13
А де ж була калюжа на такому морозі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Loki 24.01.2014 15:58
О учащихся у поплавка. вчера Оксана Мацюцька хорошо сказала- "Розумні люди до цього "вищого навчального закладу" імені Поплавка не наближаються ближче, як на 100 м". Присоединяюсь. Но хочу сплагиатить эту же мысль и о силовиках)). В современной украине, имеющий мозги и присущую им совесть, никогда не наденет униформу! Под этой шкурой, натянутой на человеческое тело, скрывается сегодня не "человек разумный". Это легко понять по дубине, которая находится в руках. Так же как и под колпаком защитной каски с закрытым забралом или балаклавой - не лицо человека. Там - голова Минотавра! Помните 4х Евангелистов или их предшественнико в - сыновей Гора? Из 4х - только у одного человеческий облик! 3 остальных в образе животных. Символически - 3/4 в человеке звериного и только голова делает из него "человека разумного". Если наоборот - получим Минотавра! Он,для власти именно то, что доктор прописал! Эволюция медленная штука. Потому и ведут себя так эти чуд....ща, охраняя лабиринты власти((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 микола 24.01.2014 15:51
бреше ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Вікторія 24.01.2014 15:05
Калюжі при -13 були лише біля ОДА, а не за квартал від місця події. і скільки тих людей в цивільному було, шоб затримати осіб 50. хоча в будь-якому випадку це страшно. це уже перевертні в погонах і без них
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100