Щойно депутат Черкаської міськради Микола Булатецький, депутатка облради Любов Майборода та нардеп Леонід Даценко говорили із прокурором області Геннадієм Дем’яненком.

Від імені черкащан вони просили його звільнити активістів Євромайдану, яких затримали вчора під час штурму Черкаської ОДА. 

Таке прохання Микола Булатецький мотивував тим, що «у приймальні Тулуба постійно сидять бандити, які його захищають». Також він зазначив, що вони «фальшували вибори». 

На переконання Миколи Івановича, хлопці, які штурмували ОДА, просто намагалися захиститися. 

Натомість Любов Майборода подякувала Дем’яненку за те, що він їх таки прийняв, а Леонід Даценко попросив Дем’яненка ухвалити справедливе рішення. 

Сам Геннадій Дем’яненко не був багатослівним. Він попросив депутатів, аби ті стримували громадськість, зокрема, від незаконних захоплень адмінприміщень та порушення громадського порядку. 

Також він зазначив, що прийняв звернення депутатів, пообіцяв їх розглянути і ухвалити законне рішення. 

Під час зустрічі із прокурором були присутні кілька батьків хлопців, яких вчора було затримано. Вони запевняли, що їхні діти до погрому ОДА не причетні, тож їх було затримано незаконно. 

Насамкінець Микола Булатецький попросив ухвалити рішення якомога швидше та випустити усіх євромайданівціві запевнив прокурора, що Тулуб (голова Черкаської ОДА, – ред.) «вже скільки заробив грошей, що може зробити ремонт у бкдівлі за свій рахунок, тож можна не турбуватися»

Крім того, як стало відомо «Прочерку», до 15.00 перший заступник Тулуба Анатолій Івашкевич обговорюватиме із правоохоронцями ситуацію навколо вчорашнього штурму ОДА.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 Оксана Колісник 24.01.2014 19:27
Цитую Н2о:
кому що,а Булатецькому вибори!...народе,Вам не набридло підтримувати Булатецько,Майб ороду? Можливо потрібні "нові" обличчя?

Можливо, Ваше? То ж хоч назвіться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Шпак 24.01.2014 16:32
Та наловили беркутята всех подряд на улице. Сколько там зевак стояло! А сейчас небось выбивают признания, ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Мирослав 24.01.2014 15:33
А де Ліпандін? Невже ця ......, яка дала вказівки арештувати 58 хлопців вилізе з води сухою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Н2о 24.01.2014 15:19
кому що,а Булатецькому вибори!...народе,Вам не набридло підтримувати Булатецько,Майб ороду? Можливо потрібні "нові" обличчя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100