Депутатська група соратників відстороненого мера Черкас Сергія Одарича вимагає термінового скликання позачергової сесії Черкаської міської ради на 10 годину 25 січня 2014 року. Про це йдеться у відповідній заяві  депутатської групи «Вільні демократи».

«23 січня 2014 року протест жителів Черкас вийшов за рамки мирного протистояння, - наголошується у заяві «Вільних демократів». - Безвідповідальні дії організаторів під час мітингу 23.01.2014 та бездіяльність місцевої влади призвели до проявів насильства та мародерства.  Безвідповідальність та провокаторство призвели до тяжких наслідків із загрозою життю людей та масового нищення майна громади міста».

- Міська рада, як єдиний легітимний орган, який має право представляти громаду міста, не може стояти осторонь цих подій, депутати не мають морального права у цей час ховатись у кабінетах та домівках. Тому ми скликаємо позачергову сесію і запрошуємо на неї депутатів. За розпорядженням секретаря міської ради Віктора Білоусова структури виконавчого комітету сьогодні не працюють. Зареєструвати звернення і заяву про проведення позачергової сесії не можливо. Тому ми повідомляємо про це через ЗМІ, - говорить голова депутатської групи «Вільних демократів» у міській раді Олег Ліходькін.

Команда Сергія Одарича наголошує – «Ми разом зобов’язані стати на захист інтересів своєї громади, попередити подальші прояви насильства та не допустити подальшої ескалації конфлікту та появи людських жертв».


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 Знаючий 25.01.2014 13:40
Вільні демократи, не пересмикуйте факти і не маніпулюйте інформацією. Ніякої сесії ви й не думали збирать. Це перше. Друге - виконком всі дні працював, надайте копію розпорядження про вихідний день в мерії. І ще - сесію зібрав Білоусов і без ваших популістських потуг. І вираз обличчя змініть - людей в країні вбивають, а з вас радість так і пре на фото)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 незнайка 25.01.2014 10:41
Во время осеннего похолодания когда детей горожане отводили в нетопленные детские садики тебе внеочередная сессия была не нужна Теперь ПРИСПИЧИЛО?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Психіатр 24.01.2014 22:09
Білоусов запхав язика в....сором!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Васо 24.01.2014 21:54
А где ....в лице Воротника и ТУРЫСТА Мамалиги? Зникли, ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Віктор Федорович Б 24.01.2014 21:20
Вільні демократи і БЮТ зрозуміло. Разом маємо десь 15-17 депутатів.
Цікава позиція інших, особливо позафракційних та групи "Черкащан" ім Радуцького та Савіна.
Коли були вибори, то Радуцький і намети ставив, але зараз замовк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 А де**радуцький? 24.01.2014 20:19
Собственно а где?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100