реклама

реклама

Сміляни, які пікетували 25 січня смілянський суд, протестуючи проти судилища над людьми, що нібито штурмували обласну раду, з подивом побачили, як під вечір до них підійшов гурт молоді з державними прапорами і папками в руках. На вигляд новоприбулим було років 16-17.

Прості сміляни не піддалися на провокації. Але продемонстрували обурення свавіллям влади

Прості сміляни не піддалися на провокації. Але продемонстрували обурення свавіллям влади


Хтось з них проговорився, що найняли їх за 20 гривень, щоб організувати безлад біля суду. Остерігаючись провокації і звинувачень у нападі на правоохоронців, а також з огляду на те, що судді звинувачення штампують під копірку, не зважаючи на протести людей, пікетувальники прийняли рішення розійтися.

Мабуть, резерв тітушок у смілянської влади закінчився, або вони всі задіяні на провокаціях в Києві. Отже, довелося наймати молодь, яка видає себе за студентів. А може тітушки-спортсмени прозрівають?

Як повідомляють наші джерела в Смілі, тітушок у місті організовує син голови районної ради Олег Олегович Косенко. Батько цього активіста-антимайданівця крім усього є активним регіоналом.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Шо 26.01.2014 14:50
У Вінниці в приміщенні захопленої ОДА суддя Тульчинського районного суду Володимир Люлько публічно заявив про складення своїх повноважень.
Незалежності суду немає. Вона втрачена повністю. Суддями керують люди, які засіли на Банковій. Вони приймають на посади. Вони звільняють з посад. Якщо суддя потрапив у немилість, вони можуть його звільнити за 24 години,
— наголосив Люлько. Крім того, він закликав усіх своїх колег або взяти з нього приклад, або судити по совісті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100