реклама

реклама

Черкаси перебувають у зоні дії снігопаду. Міські комунальники працюють над тим, щоб містом було зручно пересуватися водіям та пішоходам.

Сьогодні вночі працівники КП «ЧЕЛУАШ» обробляли шляхи протиожеледними реагентами і очищали їх від снігу.

633

На дорогах працювало 19 одиниць техніки КП "ЧЕЛУАШ", КП «Черкаська служба чистоти», КП "Черкасиводоканал" та КП «Екологія».

Також комунальники зараз вручну розчищають від снігу узвози, східці, площі та зупинки громадського транспорту. Нагадую власникам бізнесу та управителям – ви маєте подбати про порядок на закріплених територіях.

Опади тривають.

КП "Челуаш" Черкаської міської ради

реклама

Коментарі  

 
0 #4 альона 01.02.2024 01:21
Це все брехня! На нашому кварталі,за 5 місяців не прибрали ні осіннє листя,ні сміття,гілок відломаних багато лишили,ті гілки які на половину відламалися та заважають пішоходам,і які відламалися та застрягли на деревах не зняли,не попиляли,купу пнів які торчать корінням до гори не викорчували. Мені приходилося самій йти ,хоч що змогла прибрати!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 1 08.01.2024 16:50
По місту катаються КДМ-ки із повними бункерами, але з піднятими відвалами і без посипки протиожеледними матеріалами. Показуха і "відмивання" грошей!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Зінченко 08.01.2024 14:59
Пішоходам зручно буде після наступного потепління і дрібних дощів, як це було після минулого листопадового снігопаду, а дороги звісно ж розчистять, бо там не лише звичайні люди їздять.....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Андрей 08.01.2024 13:44
Показуха ничего не чистят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100