реклама

реклама

За наявності тієї кількості техніки, яка була у розпорядженні міста, комунальники максимально справилися. Однак на сьогодні ще тривають роботи по ліквідації наслідків негоди та відновленням вуличного освітлення у районі Дахнівки.

78787

Про це під час вранішньої наради повідомив директор департаменту ЖКК Сергій Танюк, пише «Інфоміст».

Основні зусилля комунальники спрямували на прибирання вулиць, Від “ЧЕЛУАШу” виїхали 24 одиниці техніки, Придніпровської та Соснівської СУБ – 12, відділу ДСНС – 6 одиниць, також працювали бригади РЕМу, КП “Місьсвітло”, які ліквідовували пошкодження на електролініях. Працівники департаменту екології працювали із поваленими деревами, КП “Дирекція парків” розчищали територію парків, де також негода зруйнувала 150 дерев.

Для розчистки зупинок та підходів залучалися 160 працівників департаментів міської ради.

Загалом здійснено 64 рейси підвозу води для містян.

Серед проблемних питань на сьогодні, які варто вирішити, це придбання СУБами та КСНами, закладами освіти інструментів для придбання територій, для ЧЕЛУАШу – придбання додаткової техніки, придбання тягача для відбуксирування автомобілів, пересувної дизельної електротсранції та збільшення видатків на видалення аварійних дерев.

– На сьогодні треба вирішити проблему із системою оповіщення містян, можливо, розглянути питання щодо розсилки. Те, що ми давали інформацію на сайті міськради, містянам не завжди було зручно. За наявності тої техніки, вважаю що ЧЕЛУАШ і СУБ максимально справилися, – додав Танюк.

Він також повідомив, що наразі не працює тролейбусне сполучення по вулиці Семиренківській.

Додав про систему оповіщення і директор Черкаського водоканалу Сергій Овчаренко. Очільник КП вважає, що ця проблема дійсно нагальна на сьогодні. Однак відзначив, що ситуація в місті із водопостачанням стабілізувалася.

Залишилася без вуличного освітлення Дахнівка, – про це розповів директор КМ “Міськсвітло” Олександр Терьохін. Там нині працюють бригади разом із працівниками департаменту екології, адже в цьому районі багато повалених дерев. Загалом електриками ліквідовані більше 130 поривів мережі.

Нагадаємо, 19 січня у Черкасах оголосили надзвичайну ситуацію через проблеми із водопостачанням. Таке рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Надія. 22.01.2018 12:47
Зі слів Танюка, техніка Субів була задіяна на розчистці доріг. А в дворах уже до цього почистили? Звичайно ні. Двори як ніколи ,- ніхто не чистив. Тобто зірвали від виконання своєї роботи, і повністю втратили дороги. Зате є про що говорити. Якщо за дороги в місті відповідає Елу Аш ,то при недостачі своєї техніки , наймайте додатково техніку Бортніка. Вам же нічого не мішає наймати автомобілі Залізяки і Бурського?!Вони, виявляється , успішно працюють. Більше того, навіть включені в графіки чергування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 язон 22.01.2018 11:46
64 рейса водовозок. Даже если они привозили по 10 кубов, то черкащане за 3 дня получили 640 кубов - по 2,2 л на человека!!! Учитывая же, что набирали люди не меньше чем по 10 л - как минимум 2/3 семей черкащан воды не получили вообще! Отдельный вопрос - качество этой подвозной воды, которую питьевой назвать нельзя! Кстати, почему молчит Овчаренко о качестве той воды, которая льётся из кранов СЕЙЧАС? До сих пор осадок ржавчины и какая-то взвесь в воде. ЭТО - МОЖНО пить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100