реклама

реклама

Черняк – нове обличчя в списку партії влади

Черняк – нове обличчя в списку партії влади

Центральні ЗМІ опублікували перші 150 кандидатів від Партії регіонів на виборах до Верховної Ради. Поки що там фігурує четверо представників Черкащини. Це Володимир Олійник, Петро Цюрко, Валерій Черняк та Наталія Горбенко.

Якщо Олійник з Цюрком знаходяться в першій сотні, то Черняк з Горбенко – у другій. Список опублікований на «Українській правді».

Нагадаємо, що на позачергових виборах народних депутатів у 2007 році Володимир Олійник був аж на 185 місці у списку, а Петро Цюрко – на 208. Тож можна відзначити значний прогрес у просуванні цих нардепів ближче до початку виборчого списку.

Щодо інших згаданих прізвищ, то голови Черкаської обласної ради Валерія Черняка на минулих виборах не було у списку регіоналів. Нині ж він – на 143 місці у виборчому списку кандидатів в народні депутати від ПР.

На 145 місці знаходиться депутат Черкаської облради від Партії регіонів Наталія Горбенко. Експерти не виключали можливе висунення Наталії Горбенко від ПР по мажоритарному виборчому округу №198 з центром у місті Сміла. Саме там вона здобула перемогу, йдучи на вибори до обласної ради.

У 2007 році Наталія Горбенко була на 263 місці у виборчому списку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 карамелька 31.07.2012 14:28
Конечно же, нет! Весь "посевной материал", ушедший в округе, накрылся бы медным тазом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ОПГ Добряки 31.07.2012 09:58
А, Валентин Ничипоренко є в списку Партії Регіонів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100