реклама

реклама

Заслужений військовий льотчик РФ, полковник авіації Геннадій Штерн, який наразі живе в Черкасах, звернувся із закликом до російських військових льотчиків негайно припинити знищення мирних українських міст та сіл.

Штерн

Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

Зокрема, Геннадій Ісаакович заявив: «У цей особливий час звертаюся до льотчиків фронтової авіації ВПС Росії! Я виріс на Черкаській землі, звідси пішов до авіації. Боляче дивитись на засипану бомбами та ракетами чудову українську землю, яку в квітні цього року потрібно орати та засівати, а не гробити.

Ми з вами літали у спільному небі, на одних літаках, з одних і тих самих аеродромів, ми товаришували, я виховав двох командувачів у повітряних силах України західного напрямку генерал-майора Марченка Олексія Станіславовича та східного – полковника Листопада Валентина Антоновича. Це чудові, відомі люди та льотчики, їхніми іменами можна пишатися.

Українська інфраструктура, українські військовослужбовці, українські гарні міста, миролюбне українське населення не мають бути у прицілах ваших літаків, припиняйте бомбардування та обстріли української території з повітря.

Чекаю вашого рішення, що виходить з мого звернення.

Час не чекає!

Впевнений у небайдужій підтримці всіх ветеранів авіації!

Полковник Геннадій Штерн»

Геннадій Штерн понад тридцять років життя віддав військовій авіації. 1970 року закінчив Єйське вище військове авіаційне училище, 1982-го – Ленінградську академію авіації.

До 1999 року проходив службу в авіаційних частинах, з'єднаннях та об'єднаннях ВПС СРСР, потім у ВПС РФ на посадах льотчика-інструктора, командира ланки, заст. командира та командира ескадрильї, заст. командира полку, заст. начальника льотно-методичного відділу училища, начальника льотно-методичної групи ВПС ПКВО, старшого льотчика-інспектора бойової підготовки та старшого інспектора-льотчика з безпеки польотів 4-ої Повітряної Армії. Освоїв понад 30 типів та модифікацій літаків. Загальний наліт становить 4598 годин. Учасник бойових дій, інвалід війни ІІ групи.

Після відставки живе та працює в місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 ЮЗР 14.03.2022 11:15
Так они тебя дед послушали..Пока Путлер не сдохнет 8) вряд ли что изменится..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100