реклама
Sucurity Police

реклама

Російські загарбники сьогодні, 26 червня, завдали потужних ракетних ударів по Черкаській області. Внаслідок прильотів загинула одна людина, яка потрапила в зону ураження російської ракети.

Табурець 3

Про це  повідомив глава Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. За його словами, людина, яка загинула внаслідок ракетної атаки була співробітником залізничної колії, пише 24 канал.

"Загиблий обслуговував залізничну колію й саме перебував на чергуванні. Він діяв відповідно до сигналів ракетного нападу, але цивільна інфраструктура не пристосована до захисту повною мірою", – заявив Табурець.

Як зазначив глава Черкаської ОВА, коли сталися надзвичайно потужні вибухи, які завдали великих руйнувань, чоловік потрапив в зону ураження ракети. Крім того, Табурець повідомив, що ще 3 людей, які отримали поранення зараз перебувають у критичному стані. За його словами, зараз їм надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, Ігор Табурець повідомив, що внаслідок ракетних ударів ворога по Черкащині постраждав об'єкт цивільної інфраструктури поблизу обласного центру. Загалом, підтверджено 2 прильоти поблизу міста Черкаси.

"На жаль, ці ворожі заходи дісталися й до Черкащини, до мирного краю. І зараз, коли говоримо про ситуацію в країні в цілому, кажемо про те, що люди сильні та налаштовані на перемогу. Черкащани посилають підтримку як сусіднім областям, так і всій Україні", – наголосив Табурець.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Макуха 27.06.2022 18:49
А пан Табурець у якому воїнському званні - полковник, чи генерал-майор? Чи це теж секрет....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ash 26.06.2022 21:01
Судячи з відео він спокійно стояв біля берегу де помілково поцілила перша. Не переховувався, не тікав, просто невдачне місце, тільки друга ракета потрапила у ціль. Можливо будуть ще атаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100