реклама

реклама

Квіти, молитви, море сліз і люди, які попри дощ опустились на коліна… У Жашківській громаді провели в останню дорогу захисника України Артема Анатолійовича Наумовича, який проживав на сході, а останній спочинок знайшов у с. Скибин – на рідній землі своїх батьків.

image_2022-09-22_14-19-09-1024x576

Про це повідомляють у Жашківській тергромаді.

Артем Анатолійович Наумович (18.09.1987 р.н.) – народився в м. Єнакієве Донецької обл., там здобув освіту, пройшов службу в прикордонних військах, брав участь в антитерористичній операції на сході, користувався авторитетом у побратимів і повагою у керівництва, був відзначений нагородами та подяками Президента України.

З початком повномасштабного російського вторгнення Артем Наумович з дружиною оселився на батьківщині своєї родини – у Скибині. Але усвідомлюючи свій обов’язок перед державою, одразу ж став на її захист. Майстер-сержант Артем Анатолійович був стрільцем – помічником гранатометника 6-ої механізованої роти, 2-го механізованого батальйону військової частини А2167. Під час служби проявляв виключно мужність і героїзм й до останнього залишився вірним Військовій Присязі та Українському народові.

16.09.2022 р., за два дні до свого 35-річчя, Артем Наумович загинув – від отриманих поранень не сумісних з життям у результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області.

З полеглим Героєм сучасності Жашківська громада прощалася 20 вересня у с. Скибин, утворивши живий коридор пам’яті та опустившись на коліна.

У Артема залишилися дружина, батько, брат, родичі, які проживають у Скибині, та мама, яка наразі, на жаль, знаходиться в окупації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100