реклама Делікат

І знову Черкаси в жалобі… В останню путь провели двох захисників Батьківщини. Сергій Смірнов та Ростислав Пожар загинули на Донеччині, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет України.

328623468_700780904931062_3093431014463304704_n

Про це інформує міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

36-річний матрос Сергій Смірнов родом із Херсона. Згодом родина переїхала жити на Золотоніщину. Він отримав фах зооінженера і техніка-технолога, працював у Черкасах на автоскладальному заводі «Богдан» та підприємстві «Укрмедтекстиль».

У квітні 2022 року був мобілізований в зону бойових дій. Служив у реактивному артилерійському дивізіоні. Захищаючи нашу державу, загинув під час під ворожого мінометного і артилерійського обстрілу.

28-річний старший солдат Ростислав Пожар народився і виріс у Черкасах. Закінчив загальноосвітню школу №27 і художньо – технічний коледж, став спеціалістом зварювального виробництва.

Пройшов строкову військову службу у лавах Національної Гвардії України. Згодом працював у одному з закладів харчування Черкас.

На початку повномасштабної війни був мобілізований в зону бойових дій. Служив водієм-санітаром групи інженерного забезпечення. Вірний військовій присязі, загинув під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність.

Кращі з кращих віддають життя заради нас, заради світлого майбутнього української нації та мирного неба над Україною.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять Героям!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100