реклама

реклама

У Черкасах попрощалися із трьома прикордонниками, які загинули, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет України. В останню путь провели Володимира Орєхова, Максима Плаксія та Сергія Бондарєва.

329362858_1498930043934176_8879015917600275557_n

Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Володимиру Орєхову було 38 років. Він народився на Луганщині, навчався у Черкаському економіко-правовому коледжі, здобув кваліфікацію товарознавця митної справи. Із 2007 по 2019 рік служив за контрактом у Державній прикордонній службі, був учасником АТО.

Із початком повномасштабного вторгнення був призваний боронити нашу землю від російського ворога. Володимир Миколайович загинув на Луганщині в результаті танкового обстрілу.

35-ти річний Максим Плаксій був родом з Черкас. Навчався у ЗОШ №28, після закінчення Черкаського економіко-правового коледжу працював у сфері торгівлі та захоплювався IT-технологіями.

Коли рашисти розпочали повномасштабне вторгнення в Україну, вступив до лав прикордонної служби. Максим Миколайович загинув, захищаючи український Бахмут від ворожої орди, отримавши бойові поранення, не сумісні з життям.

Сергію Бондарєву назавжди залишиться 46 років. Черкаський воїн-захисник у мирному житті був електриком, працював на Черкаській ТЕЦ та на ПСП «Ньютон». Сергій Валерійович захоплювався образотворчим мистецтвом і поезією.

Коли Батьківщина покликала на захист, пішов на службу інспектором прикордонної служби. На жаль, життя відважного воїна обірвалося на Донеччині внаслідок поранень, несумісних з життям.

Усі ці троє воїнів захисників: Володимир Орєхов, Максим Плаксій та Сергій Бондарєв – взірець мужності, патріотизму та відданості своїй Батьківщині. Подвиг Героїв-прикордонників, які віддали за нашу батьківщину найдорожче – свої життя, назавжди залишиться у серцях майбутніх поколінь українців.

Вічна пам'ять і царство небесне полеглим воїнам. Щирі співчуття рідним і близьким.

реклама

Коментарі  

 
-5 #2 Лаврин Капуста 10.02.2023 15:51
Цитую Бувалий:
Чому немає повідомлень про загиблих родичів чи синів депутатів та інших державних службовців, як ви вважаєте?
А ще- дітей українських олігархів або самих олігархів?


Та твоих тоже НЕТ. Может родственники птн есть? Потому что птн идиот. Натравил русских мусульман на православных христиан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Бувалий 09.02.2023 19:56
Чому немає повідомлень про загиблих родичів чи синів депутатів та інших державних службовців, як ви вважаєте?
А ще- дітей українських олігархів або самих олігархів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100