реклама

реклама

Указом Президента України 8 березня 2023 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку, орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено двох черкащан.

* Гурелю Максима Володимировича, солдата. Навчався в черкаській школі № 33  імені Василя Симоненка. Після закінчення 11 класів, вступив до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Пішов на фронт з колективу Черкаської станції швидкої медичної допомоги. Останнім місцем служби Максима був напрямок Сватового на Луганщині. У середині січня 2023 року під час бойового завдання Максим отримав множинні поранення та був госпіталізований в один із лікувальних закладів Дніпра. На превеликий жаль, після кількох операцій 23 січня його серце зупинилось навіки. Бійцю було 36 років. Одружений, сиротами залишилися двоє неповнолітніх дітей.

* Трембача Артура Едуардовича, солдата. Він був навідником десантно-штурмового відділення окремої десантно-штурмової бригади. Воїн загинув 8 листопада 2022 року внаслідок запеклого бою на Луганщині. Чоловіку було 27 років. В останню путь Героя провели 12 листопада в селі Ризине на Звенигородщині.

Світла пам’ять полеглим Героям та щирі співчуття близьким і рідним. Пам’ятаємо…

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100