реклама

реклама

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові, Указом Президента України від 17 березня 2023 року № 161/2023 старшого сержанта поліції МАЗУРЕНКА Віктора Олександровича (посмертно) та лейтенанта поліції ПУСТОВІТА Михайла Миколайовича (посмертно) нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, - повідомили "Прочерку" в ГУНП в Черкаській області.

201abf4-police-hersonska

Вручення державних нагород України проводиться відповідно до Порядку представлення до нагородження та вручення державних нагород України, затвердженого Указом Президента України від 19 лютого 2003 року №138/2003.

Нагадаємо, у Херсонській області 7 грудня під час проведення стабілізаційних заходів на каскаді ворожих мін підірвались поліцейські з Черкащини, з яких четверо загинули: начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко, вибухотехнік Ігор Мельник, кінолог Сергій Ненада та помічник чергового СРПП Уманського райуправління поліції Вадим Періжок. Їх поховали 9 грудня. Також з сайту глави держави відомо про нагородження Куратченка, Мельника, Ненада, Періжка.

Серед поранених були інспектор батальйону поліції особливого призначення лейтенант поліції Пустовіт Михайло Миколайович та поліцейський-водій батальйону поліції особливого призначення старший сержант поліції Мазуренко Віктор Олександрович. 16 грудня 2022 року від отриманих чисельних травм, несумісних із життям, Пустовіт М.М. та Мазуренко В.О. померли у лікарні.

Нагадаємо, Президент присвоїв Куратченко звання Героя України

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100