реклама

реклама

На сайті Смілянської міської ради буде діяти сторінка «Полеглі Герої Сміли». Тут будуть розміщені світлини та короткі життєписи наших загиблих земляків, інформація про місце та обставини їх смерті, підрозділ, звання, дані про нагороди, а також про місця їх поховання.

338974144_3419001741675789_2087020634184427415_n

Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко.

Смілянські Герої виконали свій військовий обов’язок і приєднались до Небесного Війська. Їх імена назавжди закарбуються в історії громади та України. Вони віддали свої життя заради нашого майбутнього. Пам’ятаймо про них!

Станом на кінець березня 2023 року відомо про 53 загиблих земляків. Щирі співчуття рідним та близьким захисників, які полягли за Україну. Вічна пам'ять Героям!

Наразі сторінка знаходиться в розробці. Дані ще будуть уточнюватись і доповнюватись.

https://smila-rada.gov.ua/memorias

Можливо, ви маєте відомості про когось із полеглих земляків, хочете поділитись спогадами про нього, або побачите помилку у дописі про загиблого захисника України – надсилайте цю інформацію на ел.пошту:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

або за тел.0636605296 (в робочий час).

«Давайте разом вшануємо наших полеглих Героїв!

До роковин кожного загиблого смілянина ми будемо викладати публікацію на сторінці Смілянської міської ради у Фейсбуці. Вони будуть об'єднані хештегом #ПолегліГероїСміли», – зазначає Сергій Ананко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100