реклама

реклама

«Умань. В процесі ідентифікації з’ясувалося, що загинуло 5 дітей: двоє хлопчиків (півтора та 16 років) та троє дівчаток (8, 11 та 14 років). Безвісти зниклою вважається одна жінка. Пошуки продовжуються», - Ігор Клименко.

Розбір завалів триває. Підтверджена загибель внаслідок ракетної атаки росії 23 осіб, з яких слідчі та криміналісти поліції ідентифікували 22 тіла. Про це пише МВС України.

photo_2023-04-29_10-25-30

«Уже понад 30 годин триває рятувально-пошукова операція в Умані.

Служби працювали всю ніч. Рятувальники продовжують розбирати конструкції та пошуки потерпілих. Натепер безвісти зниклою вважається одна жінка.

Основний етап робіт мають завершити надвечір. На цей час російська ракета забрала життя 23 мирних уманчан. За уточненими даними, серед загиблих – п’ятеро діток. Найменшому хлопчику було всього півтора року.

Вічна пам'ять і співчуття родинам! Помстимося за кожного!

У лікарні натепер лишаються 5 людей, серед них – один тяжкий, двоє – середньої тяжкості. Спільно з ДСНС, міською владою ми розгорнули в місті 5 пунктів надання допомоги потерпілим. Наразі розселили в тимчасові помешкання 176 людей», - пише голова ОВА Ігор Табурець

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100