Сьогодні в Смілі підбили проміжні підсумки ліквідації наслідків і відточкували подальшу роботу, пише голова Черкаської ОВА Ігор Табурець

«Найголовніше – життя людей. Тому нашим першим завданням було надати допомогу травмованим. Наразі двоє людей лишаються в лікарні. Віримо, що в них усе буде добре. Вічна пам'ять загиблій Надії Іванівні Голуб… Підтримуємо її родину. Ракета впала прямо біля обійстя Голубів. Усе нажите за життя знищене вщент. Чоловікові пані Надії тяжко ходити через недуги – сьогодні благодійники підсобили йому автівкою на заміну втраченої.

413036153_357139850263618_930804752856505457_n

Цей тиждень усі відпрацювали на максимумі. Ми ставили собі за мету виконати якнайбільше робіт, зважаючи на прийдешню негоду. Постраждалі вулиці вже зі світлом і газом. Звідси вже вивезено понад 1500 тонн будівельного сміття.

Уже на фінішній прямій демонтажні роботи. 8 будинків будемо відновлювати з нуля: кожен район нашої області бере на себе по 2. Почали завозити будматеріали.

На сьогодні маємо загалом 113 звернень від жителів. Ідеться про руйнації різного роду. Усі оброблені комісійно. Хто може сам відновити житло – тому даємо потрібні матеріали. Хто ні – там працюють бригади. Із 38 практично вщент поруйнованих дахів – більшість уже перекрили заново. Дякую нашим районам і громадам за допомогу!

Вибуховою хвилею пошкоджено 365 вікон. Долучаємо наших друзів-партнерів, що прийшли нам на поміч в Умані, – фонд GEM. Із замірами сьогодні завершують. Частково вікна вже замовлені», - пише голова ОВА у «Фейсбуці»

Нагадаємо, обласна влада знову говорила про відбудову зруйнованої багатоповерхівки в Умані

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100