реклама

реклама

У Черкасах попрощалися з військовим, який загинув, захищаючи рідну землю від окупантів. В останню путь провели молодшого сержанта Анатолія Іванова.

Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Захиснику було 47 років. Він народився у Черкасах, навчався у школах №9 та №32. Трудова діяльність була пов’язана з автомобільною сферою, працював на посаді водія на багатьох підприємствах міста Черкаси.

У 2015-2016 стояв на захисті Батьківщини у зоні проведення АТО. Під час повномасштабного вторгнення знову став до лав збройних сил України.

Анатолій Олександрович проходив військову службу на посаді стрільця-помічника гранатометника штурмової роти однієї з військових частин. Під час виконання бойового завдання в Харківській області зник безвісти. На жаль, нещодавно з’ясувалося, що його вже немає серед живих.

Фото: фейсбук Анатолій Бондаренко - міський голова Черкас


Ще одного черкасця провели в останню путь у селі Старосілля Мліївської сільської громади. На російсько-українській війні загинув 47-річний Андрій Киріченко.

Військовий був родом із Городища, з родиною переїхав до Камчатки, там закінчив середню школу, потім у навчальному закладі отримав спеціальність слюсар-складальник.

Проживав з сім’єю у Черкасах. З початком повномасштабного вторгнення був призваний до лав ЗСУ. Служив на посаді командира міномета механізованого батальйону військової частини. Загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

Вічна пам'ять Анатолію Іванову, Андрію Киріченку та усім українським захисникам, які поклали на вівтар української перемоги найдорожче – своє життя.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100