реклама

реклама Делікат

реклама

14 травня Шрамківська громада живим коридором, стоячи на колінах, провела в останню дорогу свого Героя – Вячеслава Безуглого.

Фото: Шрамківська громада


Життя чоловіка обірвалося 27 квітня 2024 року в місті Мурнау (Німеччина) від колото-різаних ран, нанесених громадянином росії, повідомляє Шрамківська тергромада.

На Батьківщину Вячеслав повернувся в домовині, бо ниточку його молодого життя обірвав жорстокий і безжальний та цинічний російський Z-патріот.

В Німеччині Вячеслав проходив лікування та реабілітацію після тяжких поранень, які він отримав під час виконання бойового завдання на Запорізькому військовому напрямку осінню 2023 року.

Народився Вячеслав 5 квітня 2001 року в селі Новомиколаївка Драбівського району, закінчив Демківську загальноосвітню школу. Після закінчення школи навчався в Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту ім. В.С. Кудряшова і здобув професію «Оператор поста централізації». Працював після закінчення училища на залізниці в м. Києві.

З весни 2021 року служив на строковій службі ЗСУ в м. Бердянськ Запорізької області, після строкової служби служив по контракту у Збройних силах України.

Вячеславу назавжди 23 роки. У загиблого залишилися батько та мати.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100