реклама Делікат

Ватутінська громада провела в останню путь полеглого на російсько-українській війні військовослужбовця, що народився на Катеринопільщині, – Руслана Івановича Богатирьова.

Фото: viche.ck.ua


Живим коридором та квітами зустрічали Героя, пишуть «Вісті Черкащини». Спершу церемонія прощання була на Алеї Слави у Ватутіному, потім її продовжили у Юрківці, де з усіма почестями похоронили воїна.

Як інформують у Ватутінській міськраді, народився Руслан 14 квітня 1979 року у селі Ямпіль колишнього Катеринопільського району. Згодом родина переїхала в Юрківку. Тут він зростав, навчався у сільській школі, потім у професійному училищі №2 міста Ватутіне, де здобув спеціальність електрозварювальника. Відслуживши строкову службу, повернувся додому, створив родину, працював та виховував сина.

Фото: viche.ck.ua


У травні 2022 року Руслан пішов захищати рідну країну. Служив вірно, проявляючи стійкість і мужність. А 22 травня 2024 року життя старшого стрільця десантно-штурмового відділення Руслана Богатирьова обірвалося під час бойових дій поблизу населеного пункту Костянтинівка Покровського району Донецької області.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Черкаська приказка 30.05.2024 16:39
Не родись робітничо-селянином, а родись сином Адміну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Син з Парижу 30.05.2024 13:34
Ну не син голови ОВА, не пощастило.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100